| Autor |
Wiadomość |
Zaba Użytkownik
|
# Wysłane: 8 Sty 2010 17:19
Przemyslalem,sie pisze
|
Mad Max Użytkownik
 |
# Wysłane: 8 Sty 2010 18:04
tez chetnie skorzystam z nauki jazdy terenowej
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 8 Sty 2010 19:07 · Edytowany przez: bc30se
dobra, ale nie róbcie zamieszania bo zaraz nie będzie wiadomo "czy to zużyta honda przejeździ zadbane suzuki czy odwrotnie"...
ja się na razie pisze na tą rumunie... przygoda to przygoda.. mnie tam pasi jechać w rumunii po szutrach, fajnie byłoby gdyby było coś w miare widokowego.
W zasadzie już bym zamawiał opony ale jestem po tej pieprzonej operacji i kur.... nie wiem co robić
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 20 Sty 2010 10:23
Mam nadzieje że temat nie zdechnie... fajna galeria bartasa...
http://picasaweb.google.pl/szimmi82/RumuniaAdventure2009#5374230094135901330
jakby co to moje gg 1245968
PS
ja się poważnie przymierzam do jazdy, powstrzymać może mnie tylko rozwój choróbska w mojej stopie... ale chyba dam rady do końca czerwca..
|
JayJay Użytkownik
|
# Wysłane: 20 Sty 2010 11:26
Cytat: Zwierzu W wakacje mam mozliwosc zorganizowania kilkudniowego pobytu w okolicach Olsztyna gdzie moj wujek (zawodowiec) nie odplatnie moze pouczyc jazdy sprzetem w kazdych warunkach , jest on trenerem.
Ma kawalek ziemi wiec jest gdzie sie rozbic namiotami itd.
Cała akcja byla by darmowa a w przyszlosci chce z nim to rozkrecic na zasadzie szkołki off i cos tam zarabiac ustalilem z nim ze pierwsza tura ma za free przemyslcie moze cos zorganizujemy.
Pozostawiam do przemyslenia.
Chetny tez jestem jesli mozna?
A co do wypadu do rumuni to tez o takim czyms mysle ale tez wlasnie jak Zwierzu mam plecaczek z ktorym zrobilem w ubieglym roku ponad 2,5 tys km na DR 650 + bagaze tylko ze nie bylo gor i ostrego Off road-u tylko szyterki
|
rych Użytkownik
 |
# Wysłane: 20 Sty 2010 12:17
Galeria swietna !! W tym roku juz nie wyrobie , ale w przyszlym tez mam zamiar na taka wyprawe do Rumuni i tak jak w galerii z linku wyzej , widac ze nie trzeba pchac sie bloto po kolana by bylo fajnie i klimatycznie.
KomaRR--> Simson S51--> 2x ETZ 251--> KLekoteR 650 - 88--> XR 600R - 94 --> VFR 800 fi -98 i ETZ 250 - 83
http://zaplon.pl.tl
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 20 Sty 2010 14:20
Cytat: rych
Galeria swietna !! W tym roku juz nie wyrobie , ale w przyszlym tez mam zamiar na taka wyprawe do Rumuni i tak jak w galerii z linku wyzej , widac ze nie trzeba pchac sie bloto po kolana by bylo fajnie i klimatycznie.
taki teren jest dla mnie przejzdny, coś jeszcze poćwicze do wakacji na drogach polnych będzie jak zanalazł 
|
Mazi Użytkownik
|
# Wysłane: 20 Sty 2010 14:28
Galeryjka świetna, i upadek fxridera robi wrażenie... choć zapewne miało być inaczej.
Respekt !
Pozdrawiam
mazi
http://www.yamahaxt.pl
|
bartlomiej Użytkownik
 |
# Wysłane: 20 Sty 2010 19:05
bc30se
co Ty na to żeby po Rumunii pociągnąć dalej do Albanii ?
DR 800 S '96
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 20 Sty 2010 19:10
do dogadania..... bardziej na tak niż na nie gg 1245968
|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 20 Sty 2010 23:22
Cytat: bartlomiej Witajcie, w czerwcu chciałbym wybrac się do Rumunii jako opcja trasa przez Ukrainę. Główny cel to karpaty - lekki i średni offroad (jade BIGiem). Byłby ktoś chętny ?
Sledze ten watek i intensywnie mysle o takim wyjezdzie. Jak by to bylo 10 dni to moze bym sie wyrobil. Pomysl z baza jest fany, a ile jest tam km. dojazdu?
--- Druk i reklama ---
Ulotki, wizytówki, teczki, nalepki, druk wielkoformatowy, bannery, plakaty, magnesy na auta, tablice i wiele innych
--- Wysyłka na całą Polskę ---
mail: info@graftondruk.pl
tel: 694 936 5o2
Zapraszam do współpracy
|
bartlomiej Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 16:20 · Edytowany przez: bartlomiej
bc30se
ok, bede Cie łapał na gg
Lukaszdun
przykładowo z Gdańska na samą przełęcz Urdele wyszło mi 1700 km (przez Słowacje i Węgry)
DR 800 S '96
|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:29
mh, jest co jechac, zwlaszcza na DRce. Jak by wyjazd byl np w piatek (jestem z Poznania - to po drodze chyba) i powrot w niedziele po tygodniu, to bym sie pisal na to. To by bylo 10dni.
--- Druk i reklama ---
Ulotki, wizytówki, teczki, nalepki, druk wielkoformatowy, bannery, plakaty, magnesy na auta, tablice i wiele innych
Zapraszam do współpracy
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:32 · Edytowany przez: bc30se
10 dni moim zdaniem to jest sprint...., jeśli mam kłaść kasę to nie mam zamiaru przysypiać na motocyklu bo eja i eja... może oczywiście wyjść ostatecznie 10 dni... ale trzeba się też nastawić na więcej...
co do mnie, u mnie rok szkolny - czyli praca.. kończy się z dniem rozpoczęcia wakacji...
|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:38
Jestes nauczycielem ?
--- Druk i reklama ---
Zapraszam do współpracy
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:40
niestety
|
rych Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:42 · Edytowany przez: rych
to fajnie masz , ale wiekszosc osob pracuje na etacie i nie moze sobie pozwolic na 2 miesiace urlopu. Kurde chlopaki, nie szczujcie mnie tym wyjazem , to jest moje marzenie . 10 dni to za malo , liczac 4 dni dojazdu do Rumuni w dwie strony , sadze ze ok 15 wystarczy.
KomaRR--> Simson S51--> 2x ETZ 251--> KLekoteR 650 - 88--> XR 600R - 94 --> VFR 800 fi -98 i ETZ 250 - 83
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:47
a kto mówi o dwóch miesiącach..... też mi się wydaje że trzeba liczyć około 15 dni...
|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 21:57
a czego uczysz?
--- Druk i reklama ---
Zapraszam do współpracy
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 22:12 · Edytowany przez: bc30se
angola....
co do detali.... jako że ktoś tu już wspomniał, że mam "fajnie", to nie chciałbym tu występować w roli królewny pod którą układany jest wyjazd.....
nie wiem jak się rozwinie wątek za miesiąc i może moje "wymagania" co do terminu będą za duże w stosunku do innych....
także może wyjdźmy od tego... nie wiem kiedy tam się rok szkolny kończy ale trzeba przyjąć coś 25 czerwiec... jeśli jest szansa żeby tak pojechać to w takim razie przygotowuje sprzęt, jeśli to odpada ze względu na "prowodyra" wątku bądź pozostałych chętnych to moglibyście jakoś dać znać, o ile możecie i na tyle ile jest to możliwe....
|
packman Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 22:20 · Edytowany przez: packman
ehhh nauczyciele to jednak mają dobrze zazdroszcze 
Części do motocykli i ATV

|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 22:39
no fajnie masz z tymi wakacjami, 2 mies. latem i dwa tyg zima + przerwy swiateczne 
--- Druk i reklama ---
Zapraszam do współpracy
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 22:42 · Edytowany przez: bc30se
słuchajcie dobra rada, nie patrzcie się komuś na ręce.. żałujecie? trzeba było zostać nauczycielami... a tak to sobie możecie pogadać, na co ja wam mogę powiedzieć... tak tak.. macie racje...., dopóki się w czymś nie siedzi to jakiekolwiek spekulacje są nieuzasadnione....
lepiej wrócić do tematu...
|
rych Użytkownik
 |
# Wysłane: 21 Sty 2010 23:45
packman to wułefista i cos tam jeszcze , wie spoko wodza , mimo dlugich wakacji , wiem ze to ciezki kawalek chleba i w dodatku slabo platny , osobiscie niechcial bym byc nauczycielem.
b30se ty lecisz Bigosem ? jakie termin ci pasuje ? znasz juz trase ? ile osob jedzie ? z kad jestes ?
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 21 Sty 2010 23:46 · Edytowany przez: bc30se
wyjazd przecież wyszedł z ramienia bartłomieja, co i gdzie to chyba wszystko do dogadania jeszcze... chce lecieć bigiem.... może ten wyjazd zupełnie mi go wybije z głowy
Mi pasuje nawet na drugi dzień po zakończeniu roku szkolnego, po 25 czerwca...
|
Dima Użytkownik
|
# Wysłane: 22 Sty 2010 20:47
No ja prawie na bank chce, raczej koniec czerwca, bo jakieś egzaminy mogę mieć czy coś tam.. Ale Albania ?!.. Toż to dzicz, azja. Myślałem jakieś assistance czy tam inne jakieś ubezpieczenie brać ale to raczej na EU działa. Trzeba pomyśleć... Nie mówię nie...
A..ja z Wawy bym ruszał tzn. z Marek 
BIG
|
HDK Użytkownik
|
# Wysłane: 22 Sty 2010 23:14 · Edytowany przez: HDK
Witam.
Proponuje spotkac sie i zrobic
MAŁY ZLOT ENDURO w RUMUNI
DUŻYCH i MAŁYCH ENDRAKÓW
na Campingu w miejscowosci CISNADIOARA z 10km od SIBIU.
W dniach 26-30.06.2010
bedzie w tamtych górach
Red Bull Romaniacs 2010
Rok temu trafilismy sie na tym campingu
z dwiema innymi ekipami z PL
byli na Dużych Enduro,
a my na MAŁYCH szerszeniach.
Było mega swoisko - palinkowo
Jest to super miejscówa i spoko camping "Ananas"
Swietny punkt wypadów na zwiedzanie gór i trasy piekne
dla kazdego i na BIGa i na SZOSE i w HARD ENDURO.
Galeria „Rumunia Adventure 2009” kolegi Szimi to wlasnie z tamtych górek.
Tam jest enduro paradise
Jedziemy tam z nowu z nasza ekipa, polatac po szlakach
Poplatac sie po trasie rajdu z czołówka swiatowa
My/ekipa „EnduroRanaSquad” bedziemy tam z kumplami
od 25 do 29.06
zapraszam
HDK
"ANANAS" Camping
Str. Cimitirului 32
555301 Cisnadioara
Romania
+40 (0)269-566066
N 45°42'26" E 24°6'19"
http://www.ananas7b.de/
|
bc30se Użytkownik
|
# Wysłane: 22 Sty 2010 23:43
Cytat: Dima Toż to dzicz, azja.
gdzie ty albanie w azji widziałeś?? 
|
Lukaszdun Użytkownik
 |
# Wysłane: 22 Sty 2010 23:43
A maz jakies fotki z poprzedniego wyjazdu?
--- Druk i reklama ---
Zapraszam do współpracy
|
packman Użytkownik
 |
# Wysłane: 23 Sty 2010 00:09 · Edytowany przez: packman
Cytat: bc30se gdzie ty albanie w azji widziałeś?? moze mu chodzilo o azejberdżan albo armienie moze? tez sie zrobi kiedyś. na razie sami mamy plan maceodonia albania i sie wydaje dosyc realny na te wakacje 
Części do motocykli i ATV

|